
Personeel in de voedingssector
Het vinden van personeel in de voedingssector is niet makkelijk. Er zijn talloze regels waaraan u als bedrijf moet voldoen. Ook voor het personeel zijn deze eisen hoog.
Met een uitgebreid personeelsbestand en een diepgaande kennis van de actuele wetgeving in de voedingssector zijn wij een uitstekende partner voor advies en uitvoering.
Tijdelijke of vaste kracht nodig?
Al ons medewerkers zijn vertrouwd met het verwerken van voeding en de specifieke behandeling dat dit vergt. Wij nemen u volgende taken uit handen:
- Algemene medewerkers voedingsindustrie
- Inpakken van vlees, diepviesproducten
- Verwerken rund en varkensvlees
- Uitbenen rund en varkensvlees
- Slachten runderen en varkens
Gedetacheerde medewerkers worden voor aanvang bij de cliënt altijd persoonlijk ingelicht met de benodigde gegevens zoals werktijden, werkzaamheden, etc. Mocht de cliënt het op prijs stellen dat de medewerker op de 1e werkdag wordt begeleid door één van onze accountmanagers, behoort dit tot de mogelijkheden.

Bel ons op
+32 488 44 92 24
Bereikbaarheid
Ma-Zo 08:00 - 18:00
Adres
Lijnmolenstraat 15, 9040 Sint-Amandsberg